Trombonekoor Utrecht


Het nationaal Trombonekoor

Het nationaal Trombonekoor:

Van klassieke koralen tot een muzikale decibel-contest!

Trombonekoor Utrecht

Op zoek naar een band die je feest laat bruisen met swingende deuntjes of louter polkamuziek? Trombonekoor Utrecht is een orkest wat altijd klaarstaat om je evenement te veranderen in een hilarische muzikale reis!

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het openen van jamsessies, maar we zijn ook dol op carnavalsfeesten! Met een leger aan trombonisten zorgen we voor een absurdistische draai aan je feest, terwijl we jazz-, pop- en schlagermuziek spelen die zelfs de meest stroeve feestgangers aan op de dansvloer krijgt.

Laat Trombonekoor Utrecht je bruiloft veranderen in een complete chaos en boek ons vandaag nog. We beloven dat je gasten nog lang zullen napraten over de bizarre muzikale avond die wij bieden.

Contacteer ons en laat de muzikale Odyssee beginnen!

Repertoire

We hebben een verrassend repertoire voor elke denkbare gelegenheid. Hieronder een kleine inkijk in het repertoire:

 • Neun und neunzig luftballon
 • Bro hymn
 • No limit
 • Rock around the clock
 • Timmy Trumpet When mom isn’t home
 • They don’t really care about
 • Will Grigg’s on fire
 • Brothers on the slide (jam)
 • Smoke on the water Deep purple
 • Der alte dessaur

Onze missie

Missie van Trombonekoor Utrecht: Verbinden door Muzikale Passie

Bij Trombonekoor Utrecht is onze missie duidelijk: we willen mensen verbinden en vreugde verspreiden door middel van onze muzikale passie. We geloven in de kracht van muziek om gemeenschappen samen te brengen en emoties te delen.

Onze missie omvat:

 1. Entertainment voor Iedereen: We streven ernaar om muziek toegankelijk te maken voor iedereen, of het nu gaat om feesten, bierproeverijen, carnaval of andere evenementen. We willen een breed publiek bereiken en hen laten genieten van diverse muziekgenres.
 2. Jamsessies en creativiteit: Trombonekoor Utrecht moedigt creativiteit en samenspel aan. We openen graag jamsessies waar mensen van alle niveaus kunnen deelnemen en hun muzikale talenten kunnen ontdekken.
 3. Humor en Positiviteit: We geloven in het toevoegen van een vleugje humor en positiviteit aan onze optredens. Absurdistische humor is een van onze handelsmerken, en we streven ernaar om lachen en vreugde te brengen bij elk optreden.
 4. Muzikale Excellente: Hoewel we streven naar plezier en lichtheid, hechten we ook waarde aan muzikale excellentie. Ons ensemble bestaat uit getalenteerde trombonisten die hun vak serieus nemen en streven naar de hoogste kwaliteit in uitvoering.
 5. Straatoptredens geven: Wij treden graag op in de binnenstad van Utrecht, zodat onze muziek voor iedereen toegankelijk is. Winkelend publiek wordt op deze manier vermaakt en maakt op een leuke manier kennis met blaasmuziek.

Kortom, onze missie is om mensen te laten glimlachen, dansen en genieten van muzikale momenten die blijvende herinneringen creëren. We hopen dat onze muziek mensen samenbrengt en een positieve impact heeft op elke gelegenheid waar we optreden.