Jazz trio "DJM Feestband"

🎺 DJM Trio | New Orleans jazz met een twist 🎷 Echte vibes, rechtstreeks uit Nederland. Boek ons voor topklasse jazz met een knipoog! 🎶✨

Onze missie

Wij zijn het DJM Trio, een band van drie doorgewinterde jazzmuzikanten met een passie voor het levend houden van de rijke traditie van New Orleans Jazz.

Met jarenlange ervaring in zowel binnen- en buitenland, brengen wij een unieke twist aan het jazzgenre. Met onze ervaring als professionele muzikanten brengen wij speciaal voor u de hogere sferen van "New Orleans" rechtstreeks naar Nederland.

Boek ons voor een vleugje échte jazz, geserveerd met een knipoog - perfect voor wie houdt van een goed feestje met klasse! Ons repertoire bestaat uit een mix van traditionele jazz en een vleugje popmuziek.

Swing mee en ontdek hoe wij jazz naar een hoger niveau tillen!

Bij elk nieuw optreden leef ik weer op van de energie van mijn publiek" 
- Jean-Paul, trompettist

"Ervaar hoe moeiteloos wij muziek aan de gewone man brengen!"
-
Michiel, bastuba / sousafoon

"Jazz met een knipoog, perfect voor een feest vol klasse!"
- David Mathas, drummer

Over het jazz trio "DJM Feestband"

David (drummer)

"We hebben allemaal een passie. Jazz is de mijne! Een stevige drumbeat die een zaal in beweging zet heeft iets magisch en brengt bij mij immer een glimlach op het gezicht." 


David Mathas (1996) ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor ritme en muziek. Als professioneel drummer, gespecialiseerd in New Orleans Jazz, rondde hij met veel plezier zijn studie Jazz- en Popmuziek af aan het conservatorium van Utrecht. 

David heeft op prestigieuze podia gespeeld, waaronder het BIMHUIS, het Umbria Jazz Festival in Italië met de Utrechtse Studenten Bigband, en met Trijntje Oosterhuis in Tivoli Vredenburg.

Jean-Paul (trompet)

"Vanaf mijn eerste trompetlessen zette ik thuis een jazzplaat op en speelde ik mee op het gehoor. Als resultaat daarvan ken ik nu bijna elk jazznummer uit het hoofd!"

Jean-Paul Branderhorst (1993) is een jazzmuzikant in hart en nieren. Het was dan ook logisch dat trompet zijn hoofdvak zou worden binnen zijn opleiding Docent Muziek aan het conservatorium van Utrecht. 

Naast muzikant bij het DJM trio is Jean-Paul werkzaam als muziekdocent en als trompettist bij de Hillsback Brassband en de Valvedodo's in Utrecht.

Michiel (bastuba/ sousafoon)

"Koperblazen is mijn passie! Ik begon in een fanfareorkest, maar op het conservatorium maakte ik kennis met jazz. Nu kan ik zelfs klassiek improviseren!"

Michiel de Boer (1993) begon op jonge leeftijd als euphoniumspeler bij de harmonie van zijn geboortedorp Leersum. Bij de DJM Feestband speelt hij bastuba. Michiel afgestudeerd aan het conservatorium Rotterdam, waar hij les kreeg van Ilja Reijngoud, Bert Boeren, Bart van Lier, Andy Hunter en klassiek les kreeg bij Alexander Verbeek. Verder speelt Michiel trombone bij het Nationaal TromboneKoor en de Hillsback Brassband uit Utrecht.

"Voel de magie van New Orleans Jazz met een Nederlandse twist!"

Een unieke mix van jazz en pop - een gegarandeerde hit op elk evenement!

Wat voor muziek spelen wij voor u?

Het actuele repertoire van Jazz trio "DJM Feestband" treft u in onderstaande internetlink: